Рейди по боротьбі з "коробочниками"

23.07.2017г. був рейд по коробочникам на Центральному ринку м.Харкова.

Дякуємо тим, хто відгукнувся і записався в групу рейду: Жене, Ірині, Вірі, Зої, Анатолію, Маші, Наталі.

Ми прибули на місце о 7.30 ранку. Коробочники вже стояли на місці (біля автостоянки навпроти торгівельного майданчика "Сонечко"). О 7.38 викликали поліцію (102). Чекали її приїзду більше двох годин. При цьому я дзвонила 11 раз до поліції, Ірина 3 рази.

Разом з нами було ЗМІ.

Заява в поліцію написали.

25.07.2017г. ходили на прийом до начальника слідчого відділу Холодногірського ВП ГУНП. З цим негативним соціальним явищем треба боротися. Поліція пообіцяла сприяння (в складанні протоколу про незаконну торгівлю з рук - штраф від 17 до 51грн.)

Подробнее: Рейди по боротьбі з "коробочниками"

АКЦИЯ ПО БЕСПЛАТНОЙ СТЕРИЛИЗАЦИИ СОБАК И КОШЕК !

 

Общественная организация

"ЛИГА ПОМОЩИ ЖИВОТНЫМ"

продолжает бессрочную 

акцию 

ПО БЕСПЛАТНОЙ СТЕРИЛИЗАЦИИ СОБАК И КОШЕК.  


Сейчас спонсором этой акции выступает немецкая организация

"Tierfreunde Ukraine e.v."

ЗАПИСЬ НА АКЦИЮ по т. 755-82-04, 095-176-28-69, 068-09-22-006 или в этой теме http://ligapethelp.org/forum/viewtopic.php?f=26&t=12781&p=84504#p84504

Подробнее: АКЦИЯ ПО БЕСПЛАТНОЙ СТЕРИЛИЗАЦИИ СОБАК И КОШЕК !

Робоча зустріч з головою Старосалтівської селищної ради

07 червня відбулася робоча зустріч віце-президента Асоціації зоозахисних організацій України Марини Суркової та члена правління ГО "Ліга допомоги тваринам" Ірини Подвойської з головою Старосалтівської селищної ради Харківської області) Коноваловим Едуардом Павловичем. 

Обговорили гуманні методи регулювання чисельності безпритульних тварин і співпрацю селищної ради в цій сфері з волонтерами. 

Дійшли згоди, що регулювати чисельність тварин необхідно лише гуманним методом стерилізації, до того ж він є єдиним ефективним і законним методом. 

Обговорили необхідність застосування комплексного підходу до вирішення цього питання: стерилізація/вакцинація за бюджетний кошт безпритульних тварин, пільгова стерилізація власницьких котів та собак, просвітницька робота з населенням та уроки доброти в школах. Адже лише при комплексному підході будемо мати результат. 

Недопущення народження непотрібного потомства - найголовніший крок до скорочення чисельності безпритульних тварин. А тому забезпечення пільгової стерилізації для власників домашніх тварин (в комплексі зі стерилізацією безпритульних собак та котів) є запорукою ефективності роботи в зазначеному напрямі.

Робоча зустріч в виконкомі Криворізької міськради

          06.06.2017 року в приміщенні Криворізької міської ради відбулася робоча зустріч з начальником управління благоустрою та житлової політики виконавчого комітету Криворізької міської ради Іваном Карим щодо питання регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами. 

          На засіданні були присутні: віце-президент АЗОУ Суркова Марина, член Правління ГО "Ліга допомоги тваринам" Подвойська Ірина, голова ГО "Промінь життя" (м.Кривий Ріг) Яна Фіненко, член ГО "Промін життя" Юлія та волонтери Кривого Рогу: Олег, Олеся. Обговорили будівництво в м.Кривий Ріг Центру перетримки, реабілітації та адопції безпритульних тварин, яке вже почалося. 
Доречі, до початку зустрічі ми побували на будівництві цього Центру.

 

Подробнее: Робоча зустріч в виконкомі Криворізької міськради